Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Nikon PRO DSLR tartozék akció


Kedves Fotós Barátunk!

Ismét jelentkezünk Nikon PRO DSLR speciális tartozék akciónkkal

Nikon Pro DSLR speciális tartozék akció Augusztus 20-ig
Vásároljon tartozékot a Nikon PRO DSLR gép mellé, és akár 200.000 Ft-ot jóváírunk a tartozék árából!

Artwork logo

Samsung

Ha most vásárol Nikon PRO DSLR fényképezõgépet, akár 200.000 Ft kedvezménnyel vehet hozzá tartozékot! A Nikon Df, Nikon D810 és Nikon D4s vázak mellé most érdemes objektívet, vakut, fotó állványt, vagy más tartozékot vásárolni. A Nikon PRO DSLR tartozék akció 2014. Augusztus 20-ig tart.
Feltételek *

Samsung    

Df professzionális DSLR fényképezõgép
+ 50mm f/1.8G Special Edition szett
50.000 Ft tartozék kedvezmény

Artwork logo


Retro stílusú vázával és a Nikon D4 csúcsmodelljétõl örökölt, 16,2 megapixeles, FX-formátumú érzékelõjével ez a fényképezõgép mind megjelenésében, mind funkcióiban a fotózás iránti szenvedélyt fejezi ki.

Részletgazdag, sima tónusátmenetekkel büszkélkedõ képeket készít bármilyen fényben, ami széles dinamikatartományának, illetve lenyûgözõ, ISO 204 800 egyenértékig kiterjeszthetõ érzékenységtartományának köszönhetõ. A nagy érzékenységû AF-rendszert, a hibátlan fénymérést és a gyors teljesítményt is tekintetbe véve a Nikon Df külsõre ugyan hasonlít egy klasszikus Nikon 35 mm-es filmes fényképezõgépre, ám telis-tele van a legújabb technológiákkal.

Ár: 899.990 Ft
- KEDVEZMÉNY 50.000 Ft Samsung

Samsung

Samsung    

D810 professzionális DSLR fényképezõgép
100.000 Ft tartozék kedvezmény

Artwork logo


A Nikon D810 ismét fullframe (35,9 x 24 mm) CMOS szenzort kapott, elõdjéhez hasonló, 36,3 megapixeles felbontással. A szenzor elõtt ezúttal nincs optikai aluláteresztõ szûrõ, így a gép inkább a D800E típussal rokon, mely hasonló elképzelés alapján készült, és a szûrõ hiányában kiváló részletgazdagságok biztosít.

Az érzékenység a korábbi ISO50-25600 helyett ISO32-51200 értékek között használható kiterjesztett módban, normál esetben pedig ISO64-12800 között állítható. Új formátumként itt is bevezették a D4s-ben megismert RAW S-t, mely a natív felbontásnál jóval kisebb méretû, 9 megapixeles, 12-bites, tömörítésmentes RAW képet jelent.

A készülék egy teljesen új képfeldolgozó rendszert kapott. Az EXPEED 4 processzor nem csak jobb képminõséget, de kb. 30%-kal gyorsabb feldolgozást is jelent.

Ár: 1.044.990 Ft
- KEDVEZMÉNY 100.000 Ft Samsung

Samsung

Samsung    

D4s professzionális DSLR fényképezõgép
200.000 Ft tartozék kedvezmény

Artwork logo


A vezetõ képalkotó eszköz továbbfejlõdött. Elébe megy az elvárásoknak, és a D4S minden eleme a kivételes képeket és a kivételes sebességet szolgálja.

A kiterjesztett ISO-tartomány és az EXPEED 4 képfeldolgozás új távlatokat nyit a gyenge megvilágítás melletti fotózásban, egyszerre mestere a sötétségnek és a fénynek. A továbbfejlesztett AF-teljesítmény hatékonyabb élességbemérést és -követést kínál 11 kép/mp sebességnél, valamint az AF mezõk finomabb vezérlését az új Csoportos AF mezõ módban.

A Nikon RAW Size S fájlformátuma felgyorsítja a fájlok hálózati továbbítását, a Gigabit 100/1000TX Ethernet-port pedig ultragyors csatlakozást biztosít.

Ár: 1.889.990 FT
- KEDVEZMÉNY 200.000 Ft Samsung

Samsung

*Nikon Pro DSLR speciális tartozék akció FELTÉTELEI
Samsung
Artwork logo
Ha 2014. Augusztus 20-ig Nikon Df, Nikon D810 vagy Nikon D4s fényképezõgépet vásárol, gépenként különbözõ értékben tartozék vásárlási kedvezményt kap a termékeknél részletezett módon.
• A kedvezményt kizárólag a termék vásárlásával egyidõben lehet igénybe venni, egy azon napon.
• Pénz visszatérítésre nincs lehetõség, így érdemes kitölteni a tartozék vásárlás- sal a kedvezmény teljes összegét.
• A gép árából nem lehet levonni a tartozék kedvezményt, kizárólag tartozék vásárlására lehet fordítani.
• Egyszerre több tartozékot is lehet választani, így a gépet táskával, pótakkuval, objektívvel, állvánnyal is fel lehet szerelni egyszerre.
• Online vásárlás esetén egy rendelésbe kérjük leadni a gép, és a tartozékok rendelését, és írja oda a megjegyzésbe, hogy AKCIÓ!
• Ha nincs raktáron a kiválasztott tartozék, és az akció határidején belül nem is érkezne meg, természetesen egyidejû vásárlásnak tekintjük, az akcióban részt vesz, és a lehetõ leghamarabb beszerezzük önnek.

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(23) "hir/Nikon_PRO_tartozek/" }