Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Megjelent az Adobe Photoshop Lightroom 3

Az Adobe ma reggel bejelentette a Photoshop Lightroom 3 verziójának elérhetőségét. A szoftver utolsó 2 verziója a múlt év szeptemberében jelent meg, de a rövid háromnegyed év ellenére jelentősen sikerült bővíteni a szoftver funkcionalitását.

A Lightroom 3 verziója számos újdonságot tartalmaz a fotósok számára, melyek közül legfontosabbak a videók kezelése, a jelentősen feljavított képzaj szűrés, a közvetlen a számítógéphez csatlakoztatott fényképezőgépről történő felvételkészítés, a perspektíva kiigazítás, valamint a lencse torzítások automatikus vagy manuális kiigazítása.

Mivel a legtöbb amatőr kamera már jó ideje képes állóképek mellett videók készítésére is, ráadásul ezek a videók már a mainstream médiában is egyre nagyobb szerepet kapnak (számos TV műsor ad le rendszeresen amatőr kamerákkal készített video felvételeket), a szoftver fejlesztői a támogatást kiterjesztették a mozgóképekre is. A Lightroom új verziójába a képek mellett a video klipeket is be tudjuk importálni és a fotó gyűjteménnyel együtt tudjuk kezelni őket.

Nagyon zajos fényképek akkor fordulnak elő, ha a gyenge fényviszonyok miatt a kamerán egy nagyon magas ISO érzékenységgel dolgozunk. Ekkor a fotón – akár digitális kamerával, akár hagyományos filmre dolgozunk – kis zavaró pontok jelennek meg, még a homogén, egyszínű felületeken is. A jelentősen feljavított zajszűrést a fejlesztők már a béta verzióban is ígérték, de a funkció egészen mostanáig ki volt kapcsolva.

Ugyanakkor a zajszűrés minden fotós alap eszközei között kell szerepeljen és ehhez eddig független fejlesztők szoftvereihez kellett forduljanak. Az eddig elvégzett független tesztek szerint a Lightroom 3 zajszűrése minőségben meghaladja a legelterjedtebb Nik Software és Picture Code kiegészítők által nyújtott eredményt.

A harmadik legfigyelemreméltóbb újdonsága a Lightroom 3 verziónak, hogy a számítógépet az – USB csatlakozóval felszerelt – kamerához csatlakoztatva közvetlen megnézhetjük az eredményt a számítógép képernyőjén, és nem kell beérnünk a kamera 2-3 hüvelykes kijelzőjével. Természetesen ezt elsősorban a műtermi fotósok fogják értékelni.

Külön ki kell emelni a lencsekorrekciót a – geometriai, szín vagy a vignette (képszélek elsötétülése) – torzulások korrekciójának lehetőségét. A Lightroom 3 mindhárom torzulás javítására ad automatikus vagy manuális lehetőséget. A korrekcióhoz választhatjuk az egyes objektívekhez az Adobe által szolgáltatott beépített profilokat (automatikus) vagy magunk is megpróbálhatjuk manuális beállításokkal kialakítani a saját objektívjeink profiljait.

Végül a perspektíva torzulás korrekciója, amelyet főleg a nagylátószögű objektívekkel készített képek torzulását (párnásodását) hivatott kiküszöbölni.

A Photoshop Lightrooom már az első verziójától kezdve támogatta a képek webes közzétételének lehetőségét, amelyet most a 3. verzióban tovább bővítettek a fényképmegosztó közösségi oldalakkal való – mint pl. a Flickr – automatikus szinkronizálás lehetőségével. A közzétett képeket a fotósok automatikusan saját márkajelzéssel láthatják el, ezzel biztosítva a saját alkotói jogaik védelmét. De ha a képeiket nyomtatásban szeretnék viszontlátni, akkor a csoportos előképek nyomtatásának rugalmasságát fogják értékelni, mivel a Lightroom 3 lehetővé teszi, hogy egy oldalra különböző méretekben és elrendezésben helyezzék el a kiválasztott képeket.

Az Adobe Photoshop Lightroom 3 30 napos próba verziója letölthető oldalunkról:

forrás: blog.artwork.hu

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(31) "hir/adobe_lightroom_3_letoltes/" }