Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat

NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat

Az esküvői fotográfiát újszerű látásmódban, kreatívan művelő fotográfusok részére a PILLANART Magyar Esküvőfotósok Egyesülete fotópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy az alkotók bemutatkozási lehetőségén túl formálja a társadalom szemléletét, esztétikai értékítéletét.

A pályázaton legeredményesebben szereplő pályázó az „Év Esküvőfotósa” címet nyeri el.

A pályázat nyílt, amin minden olyan magyar állampolgár részt vehet, aki elfogadja a pályázati feltételeket.
A képeknek 2011. január 1. és 2011. december 31. között kellett készülniük. A zsűri ennek ellenőrzésére bekérheti az eredeti módosítatlan képet (tehát csak olyan képekkel lehet nevezni, amelyeknek ez rendelkezésre áll.)
A pályaművek kizárólag digitális formában, a http://palyazat.pillanart.hu címen történt regisztrálás után tölthetők fel.

NÉGY KATEGÓRIÁBAN lehet képeket küldeni:
1. Az átalakulás varázsa
Ebbe a kategóriába olyan fotók nevezhetők, amelyek tipikusan az esküvői készülődés alkalmával készíthetők: fodrász, sminkelés, ruha, öltözködés, ékszerek, kiegészítők, stb.
2. Igen
Ide nevezhetők azok a képek, amik az esküvői szertartásokon (egyházi, polgári) vagy azokkal kapcsolatosan készültek: szertartás, rizsszórás, gratuláció, csokordobás, stb.
3. Kreatív portrék
A kategóriába olyan, a párról készült – vagy őket egyénileg bemutató – képeket lehet beküldeni, ami kreatív helyszíneken, világításban, szituációkban ábrázolják őket. Ide tartoznak azok a kreatív portrék is, amelyek nem az esküvő napján, de valós párokról készültek, valamint kreatív csoportképek is ide nevezhetők.
4. A buli
Az esküvői vacsorán és az azt követő partin készült képeket lehet ebbe a kategóriába nevezni: vacsora, köszöntők, játék, nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, buli, stb.

A pályázatra korlátlan számú kép küldhető.

NEVEZÉSI DÍJ: ÁFÁ-val együtt, bruttó 500 Ft képenként, ami átutalható a PILLANART Magyar Esküvőfotósok Egyesülete 11732181-20038485 bankszámlájára (OTP Bank). A nevezési lap kitöltése után kérjük befizetni, de legkésőbb 2012. február 13. 24-óráig, a nevezési határidő végéig. Befizethető banki átutalással elektronikusan, vagy bármilyen bankfiókban. Az átutalás, vagy a befizetés megjegyzési rovatában fel kell tüntetni: „Az Év Esküvőfotósa nevezési díj” és a pályázó azonosító számát, amely a honlap saját adatok menüjében található (Azonosító néven), ugyanitt ki kell tölteni, hogy az ÁFÁ-s számlát milyen névre, címre állítsák ki. A pályázaton való részvétel a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

DÍJAK: Fődíj: Nikon 1 V1 váz + NIKKOR 10-30 mm f/3.5-5.6 VR + 10 mm f/2.8 objektív
A díjak összértéke közel egymillió forint, a díjazottak tárgyjutalomban részesülnek. A kiíró és támogatói a pályazat négy kategóriájában az első három helyezett fotót díjazzák és közönségdíjat adnak ki, a legkiemelkedőbb kollekcióval szereplő pályázó pedig az Év Esküvőfotósa fődíjat nyeri el.

ZSŰRIZÉS:
A pályamunkákat a kiíró által felkért neves fotós szakemberek bírálják el:
Barakonyi Szabolcs az Index fotóriportere
http://barakonyi.com/

Baricz Kati fotóművész
http://katibaricz.blogspot.com/

Studinger András cinematográfus
http://studingerfilms.com

Szabó Zoltán fotográfus
www.szemtanu.com www.fotografus.com

Vancsó Zoltán fotográfus
www.photovancso.com

A zsűri kategóriánként egy I., egy II., egy III. díjat adhat ki. A zsűri köteles kizárni mindazokat, akik a pályázati feltételeknek nem tesznek eleget!

A zsűrizés több fordulós, menete:
Első forduló – előzsűrizés: (2012. február 10-19.)
Zárt rendszerű, nem nyilvános, nem közvetített.
A zsűri a kategória kiírásoknak megfelelően előszűri a pályaműveket online, azzal a céllal, hogy a második fordulóba csak – a kategória tartalmának – megfelelő, szakmailag, technikailag és esztétikailag kifogástalan fotók kerüljenek.
Második forduló: (2012. február 25. 10-14 óra)
Nyílt, személyesen is megtekinthető.
A második fordulóban a zsűri tovább szűkíti a kategóriák képanyagát.
Harmadik forduló: (2012. február 25. 14-18 óra)
Zárt rendszerű, nem nyilvános.
A döntőbe jutott képek végső sorrendjének kiválasztása.
Közönségszavazás: 2012. február 26. – március 10. 24 óra
A zsűri által döntőbe juttatott képek a PILLANART és a támogatók Facebook oldalán zajló közönségszavazáson vesznek részt. A legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű nyeri el a közönségdíjat.

Az eredmény kihirdetésére csak a díjátadón kerül sor.
A zsűrizés helyszíne: Columbus Étterem 1051 Budapest Vigadó tér 4. kikötő

SZERZŐI JOGOK:
NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázaton résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal és a kiállítással kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják és a pályázat archívumában megőrizzék.
A díjat felajánlók a NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat és kiállítás promóciójához kapcsolódva jogdíjmentesen használhatják fel az általuk díjazott kép(ek)et.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó fotográfust (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A pályázónak rendelkeznie kell az ábrázolt személyekről egy beleegyező nyilatkozattal, miszerint a fotójuk nyilvánosan megjelenhet. Ennek hiányáért minden jogi következmény a pályázót terheli.

FORMAI ÉS TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:
A pályázatra kizárólag digitális képek küldhetők be. Legalább 6 megapixel felbontású eredeti képpel lehet részt venni, melynek kicsinyített 1400×1000 pixeles változatát kell feltölteni. A képeknek JPG formátumúnak kell lenniük a legjobb tömörítéssel (12-es) elmentve. A képeken tetszőleges utómunka végezhető, de új képi elemek nem kerülhetnek a képre, illetve montázs nevezése sem engedélyezett. A képek vágása engedélyezett, de a vágás utáni méret nem lehet 6 megapixelnél kisebb, a képarány pedig 1:1 és 1:3 között lehet.
Etikai elvárások: a nevezett képeknek valós esküvőn, valós párokat, valós szituációkat kell bemutatniuk. Amennyiben bizonyítást nyer, hogy ez nem így történt, a pályázó kizárásra kerül a versenyből. Ún. engagement (eljegyzési) képek nem nevezhetők. Nem nevezhetők közízlést sértő obszcén képek.
Beküldhető pályaművek száma:
Egy pályázó korlátlan számú pályaművet küldhet be a pályázatra, kategóriától függetlenül. A döntőbe bejutott képekről külön értesítés után feltöltendő a nagyfelbontású változatuk maximum 10 megapixel (3648 x 2736 pixel) méretű változata.
A nevezéssel a pályázó vállalja, hogy rendelkezik a beadott kép nagyfelbontású változatával, amit a harmadik forduló után a feltöltő oldalon beküld a kiíró előzetes értesítése után. Pályázó tudomásul veszi, hogy a bekért nagyfelbontású képek feltöltése hiányában a kiíró kizárhatja őt a pályázatból.
Felhívjuk a hagyományos technikát használó, tehát filmre dolgozó pályázók figyelmét, hogy szkenneléskor a kiírásnak megfelelő, nagyméretű, digitális nagyításra alkalmas file-t szkenneltessenek.
Képfile technikai feltételek:
Filetípus: JPEG, a legmagasabb képminőséggel elmentve
Méret: hosszabbik oldal fekvő kép esetén 1400 pixel, álló kép esetén 1000 pixel
A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat a szerver a feltöltés után átméretezi. A nagyobb méretű képek lényegesen lassabban töltődnek fel, feleslegesen lassítják a feltöltési folyamatot és a szervert is, ezért kérjük, mindenképpen méretezzék át a pályázati anyagot.
Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a képek feltöltésekor alkalmazott technológiát a régebbi böngészők nem támogatják, ezért a feltöltést mindenképpen FireFox, Chrome vagy Internet Explorer legfrissebb változatával tegyék meg!
A pályázó adatait nevezéskor a regisztrációs lapon a pályázati oldalon töltsék fel.
Képfile elnevezése:
A képek elnevezése automatikusan a rendszer által történik, ezért ezzel nem kell foglalkozniuk a pályázóknak. Mindemellett a feltöltésre kerülő ideiglenes fájlnevek nem tartalmazhatnak szóközt, ékezetes betűt, egyéb speciális karaktert! A rendszer a feltöltés után átkódolja a fájlneveket saját formátumára, de a tiltott betűk zavart okozhatnak.
Egyéb technikai kérdések számára a feltöltő oldalon Fórumot működtetünk, ahol minden technikai kérdésre válaszolunk.

NEVEZÉSI LAP:
A pályázaton a http://palyazat.pillanart.hu weboldalon kitöltött nevezési lappal (regisztrációval) lehet részt venni. Egy pályázó csak egy nevezési lappal pályázhat. A nevezési lapon a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket és ezzel elismeri, hogy a beküldött képei minden tekintetben megfelelnek a kiírási feltételeknek, valamint kérésre nagyfelbontásban is feltölti a továbbjutott képeit.
A Pályázati anyag leadása interneten:
Figyelem! A leadási határidő előtt, az utolsó napokban a feltöltés lelassulhat, ezért kérünk minden pályázót, hogy a feltöltést minél hamarabb kezdjék meg.

A pályázati anyagok fogadása egy központi szerveren történik, ahová a pályázók előzetes regisztráció után tölthetik fel file-jaikat. A regisztráció a http://palyazat.pillanart.hu oldalon végezhető el. A feltöltő oldalon minden felhasználónak csak a saját adatállományaihoz van hozzáférési joga, a pályaművek nem nyilvánosak.
A feltöltött képek a pályázat véglegesítéséig módosíthatóak, a véglegesített pályázatokat a zsűri – akár a pályázat vége előtt is – előszűri, ezért a lezárt pályázatok felnyitására nincs mód.
A szerver 2012. január 14-től 2012. február 13-án 24 óráig fogad el feltöltéseket!
NIKON – Az Év Esküvőfotósa pályázat technikai főtámogatója az Eox Kft. a FotoKlikk szakmai irányításával.
A pályázat végeredménye a díjátadásig nem publikus. A díjakat az ünnepélyes díjkiosztón és kiállításmegnyitón a Halászbástya Étteremben 2012. március 11-én adjuk át.

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(32) "hir/az_ev_eskuvofotosa_palyazat/" }