Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Újdonság: Canon EOS 5D Mark III

A Canon közel 3,5 év után bejelentette az EOS-5D Mark II utódját, ami nem túl meglepő módon az EOS-5D Mark III nevet kapta. A gépet ezúttal is alumínium vázba és magnézium ötvözet borításba csomagolták, mely a korábbihoz képest jobb időjárásálló szigetelést kapott. A zárszerkezetet az elődben lévőhöz hasonló módon 150 000 expozícióra tervezték.

Az 5D Mk III maximális képmérete alig változott (22,3 effektív megapixel), viszont egy új, javított szenzort kapunk, mely fölött hézagmentesen helyezték el a mikrolencséket, és fejlesztettek a fotodiódákon is. A javításnak köszönhetően még jobb fénygyűjtő képességet és persze jobb jel/zaj viszonyt ígér a gyártó. A szenzor persze a megszokott fullframe méretű CMOS, melyre chip-szintű zajszűrés is került. A Canon láthatóan jobb képminőséget ígér az új modellel kapcsolatban, amit számszerűsítettek is: a korábbi JPEG minőségnél 2 fényértékkel jobbat képes felmutatni az új modell.

A képfeldolgozást a legújabb generációs DIGIC 5+ processzor végzi, mely a normál DIGIC 5-nél 30%-kal gyorsabb (az előd DIGIC 4-et használt). A kiolvasás 4 helyett 8 csatornás, és ezúttal a gyorsabb UDMA 7 kártyák is támogatást kaptak. Az új EOS-5D egyébként dupla kártyafoglalatot kapott CompactFlash és SD támogatással.

Az érzékenységet ezúttal ISO100 és 25600 között állíthatjuk, kiterjesztve pedig az ISO50 és 102400 értékek is elérhetők, ha állókép módban dolgozunk. Képformátumként maradt a JPEG és a RAW. Utóbbiból háromféle méretet választhatunk (22Mpx, 10,5 Mpx, és 5,5 Mpx), és utólag a gépen belül fel is dolgozhatjuk őket.

Nagyot lépett előre a korábbi modellben sokat bírált AF-rendszer is, ami a nemrég bejelentett EOS-1D X-ből származik. 61 fókuszpontot kapunk, melyből 41 keresztszenzoros, és 5 ultra nagy érzékenységű, az F2,8 és jobb fényerejű objektívek számára. A pontokat a korábbinál jobban szétszórták, így nem csak a kép közepén választhatjuk ki őket. A rendszer akár -2 Fé megvilágításnál is működőképes marad.

A fénymérő rendszert az EOS-7D-ből örökölte a gép - 63 mezős dupla rétegű (iFCL) – a kereső viszont a profi gépekre emlékeztet, hiszen a 0,71×-es nagyítás mellé végre 100%-os lefedettséget kapunk. A készülék hátsó LCD-je 3,2”-os, és 1,04 millió képpontos.

Az EOS-5D Mk II egyik nagy erőssége volt a kiváló videofelvételi képesség. Az utód még tovább farag ezen a tulajdonságon. 24, 25 és 30 kocka/mp-es fullHD videókat készíthetünk a géppel mono hanggal, kétféle tömörítési módszert választva. A videóknál csökkentett moirét és kevesebb zajt kapunk és eltüntették a fájlméret limitet is. Ezúttal csak a videósnittek hosszát maximálták 30 percben. A mozgóképek beépített időkóddal is rendelkeznek majd.

A jobb hang érdekében sztereó mikrofon bemenet, és fejhallgató kimenet is került a gépre. Szabályozható lesz a bemeneti jelszint, és szélzaj csökkentés is bekapcsolható.

Sorozatban 6 kép/mp-re képes a fényképezőgép, az expozíció sorozatnál pedig 3, 6 vagy 7 képes hosszt választhatunk.

Az EOS-5D Mark III 3 Fé lépéses HDR módot is tartogat, de 9 képes multiexpozíció is készíthető. Az intelligens témamód választó automata módot a kezdő fotósoknak szánják, de az életünket megkönnyítő funkció lehet a kéttengelyes vízszint kijelzés, a kromatikus aberráció és képsarki sötétedés csökkentés, vagy akár az újratervezett menük is.

A készülék az elődben használt lítium-ion akkumulátorral üzemel majd, melynek egy töltésével kb. 950 felvétel készíthető.

A Canon EOS-5D Mark III március végétől lesz kapható, 3499 dolláros áron (az előd egyébként 2699 dolláros bevezető áron került forgalomba). Az EF 24-105mm F4,0L IS USM kitobjektívvel együtt 4299 dollárt kérnek érte. A tervek szerint a gyártó az EOS-5D Mk II modellt is forgalmazza még egy ideig.

A fényképezőgéphez egy portrémarkolat (BG-E11, 490 dollár), egy GPS adapter (GP-E2, 390 dollár), és egy Wi-Fi adapter (WFT-E7A, 849 dollár) is megjelenik a tavasz folyamán. Kapható lesz hozzá ezen kívül egy új, beépített rádiós (max. 30 m) külső vaku 600EX-RT néven, mely március végén jelenik meg 629 dolláros áron, és egy új Speedlite Transmitter (ST-E3-RT).

A Canon EOS-5D Mark II főbb tulajdonságai:

 • Továbbfejlesztett 22,3 megapixeles fullframe CMOS
 • Hézagmentes mikrolencsék (jobb fénygyűjtő képesség, kisebb zaj)
 • JPEG-nél akár 2 Fé képminőség előny
 • DIGIC 5+ feldolgozórendszer
 • ISI100-25600 érzékenység (kiterjesztve ISO50-102400)
 • 61-pontos AF rendszer az 1D X-ből (41 keresztszenzor, 5 ultra nagy érzékenységű pont)
 • -2 Fé-nél is működőképes AF
 • 63-mezős, dupla rétegű fénymérő rendszer, a 7D-ből
 • Full HD (1080p) videó 24, 25 és 30 fps-sel, 720p videó 50 és 60 fps-sel
 • Csökkentett moiré és zajszint
 • Sztereó mikrofon bemenet és fejhallgató kimenet
 • Hang jelszint vezérlés és szélzaj csökkentés
 • 3-7 képes expo sorozat
 • 6 kép/mp-es sorozat teljesítmény
 • HDR funkció
 • 9 képes multiexpozíció
 • Kromatikus aberráció csökkentés
 • Képsarki sötétedés csökkentés
 • 3,2”-os LCD, 1,04 millió képponttal
 • 0,71x-os nagyítású, 100%-os lefedettségű kereső
 • Háromféle RAW méret
 • Belső RAW feldolgozás
 • Automata témafelismerés
 • Újratervezett menük
 • CF és SD kártyák támogatása
 • UDMA 7 támogatás
 • Lítium-ion akkumulátor (az 5D Mk II-ből)
 • Opcionális GPS és Wi-Fi adapter

A Canon EOS 5D Mark III webáruházunkban előrendelhető!

forrás: pixinfo.com

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(36) "hir/canon_eos_5d_markiii_bejelentes/" }