Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Nikon D3100 firmware frissítés

Megjelent a Nikon D3100-hez a v1.01-es firmware, mely több hibajavítást is tartalmaz.

A következő javításokat tartalmazza az A és B firmware alábbi verziója: 1.01.
 • Ha a fényképezőgéppel élő nézet módban fényképeztek vagy hosszabb videót rögzítettek, majd ezt követően nagy érzékenységű módban állóképet készítettek, akkor a készített állóképek alján bíbor elszíneződés jelent meg. A bíbor elszíneződés előfordulási gyakoriságát csökkentettük.
 • Élő nézet módban sorozatfelvétellel készített képeket visszajátszásakor, igen ritka esetekben, egyes képek helytelenül jelentek meg. Ezt a hibát kiküszöböltük.
 • Ha a géppel élő nézet módban fényképeztek, miközben az AF-area mode (AF mező mód) beállítás Subject-tracking AF (Témakövető AF) értékre volt állítva, akkor ritka esetekben előfordult, hogy a követni kívánt téma kiválasztása után, automatikus élességállítás közben az élességpont elmozdult a kiválasztott témáról. Ezt a hibát kiküszöböltük.
 • Ha a fényképezőgép beépített retusáló funkcióival feldolgozott képeket naptár visszajátszás módban tekintették meg, akkor a képeket a program nem a készítés, hanem a feldolgozás időpontja szerint rendezte. Ezt a hibát kiküszöböltük.
 • Ha a fényképezőgép képátfedés funkciójával készített RAW képek fehéregyensúlyát a Capture NX 2 vagy a ViewNX 2 programmal módosították, akkor a képek bíbor színárnyalatot kaptak. Ezt a hibát kiküszöböltük.
 • Részben módosítottuk a szövegét annak a hibaüzenetnek, amely akkor jelent meg, ha a fényképezőgép túl magas belső hőmérséklete miatt az élő nézet mód nem volt elindítható.
 • Ha a fényképezés menüben található Noise reduction (Zajcsökkentés) opció beállítása On (Be), akkor a fényképezőgép a következőképpen működik.
 • A gép minden ISO érzékenységbeállítás esetén zajcsökkentést végez. A zajcsökkentés elsősorban nagy ISO érzékenységgel való fényképezés esetén hatásos. Zajcsökkentés közben a kereső kijelzőjében a „Job nr” felirat villog. Amíg a „Job nr” felirat el nem tűnik, a géppel nem lehet felvételt készíteni. A zajcsökkentő művelet elvégzéséhez szükséges idő nagyjából megegyezik a kép elkészítésekor használt záridővel. Az alábbi helyzetek mindegyikében a felvétel elkészítését követően azonnal elindul a zajcsökkentő művelet.
 • Kb. 8 másodperces vagy annál hosszabb záridővel készített felvételek esetén.
 • Nagy ISO érzékenységgel készített felvételek esetén, ha a fényképezőgép belső hőmérséklete túl magas.
 • A fenti módosításoknak megfelelően megváltoztattuk a fényképezés menü Noise reduction (Zajcsökkentés) opciójánál megjeleníthető Súgó szövegét.

A firmware házilag is frissíthető, de amennyiben nem szeretné, úgy hozza be üzletünkbe és díjmentesen frissítjük fényképezőgépe firmware szoftverét.

 

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(29) "hir/d3100_firmware_frissites/" }