Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Artwork Extra Garancia

Artwork Extra Garancia

Válassza az Artwork Extra Garanciát!

Akár 4 évre kiterjeszthető extra garancia
Baleseti eseményre is érvényes
Egyszerű, gyors ügyintézés

Példa:

Termék neve
Gyári garancia
Termék ára
Extra garancia
Ár
Nikon Coolpix S8000
2 év
57.500 Ft
+ 1 év (balesetivel)
4 235 Ft
Nikon Coolpix S8000
2 év
57.500 Ft
+ 2 év (balesetivel)
6 857 Ft

Mi, az Artwork Photo munkatársai úgy gondoljuk, hogy a prémium kategóriás termékek értékesítése során nem csak a jobb kiszolgálásra, de a többletszolgáltatások bevezetésére is nagy hangsúlyt kell fektetnünk! Ezen üzleti alapelvelvünkhöz méltóan, mostantól termékeink mellé igény szerint Artwork Photo Extra Garancia (APEG) biztosítás is köthető, amely a termékre vonatkozó gyári garancia meghosszabbításán túl, az Ön döntése alapján a balesetből adódó véletlenszerű meghibásodásra is kiterjedhet. A biztosítás a gyári garanciaszolgáltatást követő időszakra vonatkozik 12, 24 vagy akár 36 hónapra. A baleseti fedezet már a vásárlást követő nap 0:00 percétől biztosítja a megvásárolt termék hibátlan működését, mely esetén fontos kiemelni, hogy ehhez hasonlót egy gyári garancia sem fedez.

Artwork Extra Garanciát az alábbi termékekre lehet kötni: fényképezőgépek (tükörreflexes és kompakt), objektívek, vakuk, nyomtatók, kalibráló eszközök, asztali és hordozható (notebook) számítógépek

Hogyan működik?

Az APEG egy megvásárolható termékgarancia szolgáltatás. Az Artwork üzletében köthető a megadott feltételek alapján a választható időszakokra. Fontos, hogy minden termékre külön-külön kell megkötnie a biztosítást, csoportos szerződésre nincs lehetőség (pl.: objektív és fényképező nem köthető egy biztosítási kötvényen). A biztosítottak köre azon természetes személyek, akik már betöltötték 18. életévüket. Biztosított termék lehet minden a feltételekben meghatározott termék, mely vásárlási ára eléri a 20.000.-Ft-ot, de nem haladja meg a 2.440.000.-Ft-ot (digit.tükörreflexes fényképező). A biztosítási díj egy összegben a vásárláskor fizetendő. A biztosítási díj egyszeri díj, így annak megfizetésével a szerződő/biztosított személy a biztosítási időszak végéig egyéb díjfizetés nélkül élvezheti a szolgáltatás előnyeit. A vásárlási folyamat végén az ajánlat aláírását követően, Ön kézhez kapja a biztosítási kötvényt és a feltételeket tartalmazó tájékozatót.

Mit tegyen meghibásodás esetén?

Hogyan veheti igénybe a biztosító szolgáltatásait? Amennyiben a gyári garancia még érvényes a termékre, kérjük, hogy a termék jótállási jegyében feltüntetett szervizt keresse fel. Amennyiben a gyári garancia már nem érvényes, vagy baleseti meghibásodás következik be:

  • a meghibásodást követő 2 munkanapon belül kérjük, jelentse be a kárt a +36 1 814 79 04-es kárbejelentő vonalon, munkanapokon 9 és 17 óra között. A kárbejelentéshez szüksége lesz a biztosítási kötvényre
  • Ügyintézőnk a kár rendezésével és a káresemény körülményivel kapcsolatos kérdéseket fog feltenni Önnek

A telefonos kárbejelentést követően munkatársunk felveszi a javítószervizzel a kapcsolatot, akik egy Önnek megfelelő időpontban felmérik a meghibásodást. A javítás és a vizsgálat a termék súlyához kötött, így amennyiben a megvásárolt termék súlya 10 kg felett van, úgy kollégáink az otthonában keresik fel Önt, amennyiben a termék súlya nem éri el a 10 kg-ot, Önnek kell a legközelebbi szervizbe beszállítania azt. A javítószerviz a kárbejelentést követően 48 órán belül veszi fel a kapcsolatot Önnel. Bizonyos esetekben – a meghibásodás mértékétől és jellegétől függően – a javítás helyett csereterméket ajánlunk. Ebben az esetben postai úton küldünk Önnek egy Cseretermék meghatalmazást, mellyel a vásárlás helyén átveheti a kiválasztott csereterméket. A cseretermék minden esetben egyező kategóriájú lehet az eredeti termékkel (pl.: fényképező nem cserélhető objektívre). Magasabb árú cseretermék választása esetén a Biztosító a meghibásodott termék eredeti vételáráig téríti az új termék vételárát, a fenn maradó részt Önnek kell kiegészítenie. Annak eldöntése, hogy egy termék javítható, vagy cseretermék szükséges, kizárólag a Biztosító hatásköre. A biztosított termék cseréje esetén az Artwork Photo Extra Garancia szerződés megszűnik, azonban Önnek lehetősége van a cseretermékre egy új szerződést kötni! A biztosítás ideje, megszüntetése a biztosítás tartama a kötvényen feltüntetett időszakra szól. A biztosítási szerződés határozott időtartamra, 12, 24, 36 vagy 48 hónapra köthető. A 36 hónapot meg nem haladó időtartamra létrejött szerződés nem mondható fel. A 36 hónapnál hosszabb időtartamra kötött szerződés annak első három évében nem mondható fel, ezt követően bármely fél részéről a biztosítási időszak végére, 30 napos felmondási idővel írásban mondható fel.

Kizárások! – Mely esetekre nem vonatkozik a biztosítás

  • súlyos gondatlanságra, szándékos rongálásra és nem rendeltetésszerű használat következtében történt károkra
  • olyan esztétikai sérülésekre, melyek nem befolyásolják a termék működését
  • a terméket ért lopás, rablás, betörés, és elvesztésből adódó kárra
  • elemi károkra és bármilyen folyadék által okozta károsodásra
  • a termékhez kapcsolódó kiegészítőkre, melyek nem alkotóelemei, de rendszerint szükségesek
  • a termék rendeltetésszerű használatához, mint pl.: akkumulátor töltő
  • rövid élettartamú, forgó, kopó, fogyó alkatrészekre
  • nem magánhasználat esetén bekövetkező károkra

Artwork Extra Garancia részletes tájékoztató és a biztosítási feltételek [ letöltés ]

További kérdése van? Hívja kollegánkat a 06 1 202 16 53-as telefonszámon!

31 szerviz pont Magyarország területén:


Nagyobb térképért kattintson ide

Figyelem! A kizárások és mentesülések teljeskörű megismeréséhez kérjük, olvassa el a biztosítás feltételeit! Jelen dokumentum nem minősül ajánlattételnek, célja az érdeklődés felkeltése. Az Artwork Photo Extra Garancia Szolgáltatást az AIM Általános Biztosító Zrt. nyújtja

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(23) "hir/extra_garancia_hir/" }