Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

Skype Me™! LiveZilla Live Help

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FényképezőgépObjektív, szűrőMemória, háttértárVaku, háttér, derítőlapFotóstáska, tok, hátizsákNyomtató, kellékanyagSzámítógép, monitorVideóDrónGoProTartozékÁllvány, állványfejKalibrálásHasznált termékTisztítás védelemKönyvTávcsőSzkennerReklámtárgyakVegyesE-bookOtthonTanfolyamAKCIÓ
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Nikon Nemzetközi Fotóverseny

A Nikon elindítja a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadját
Mostantól fogadjuk a pályamunkákat az idei versenyre

A Nikon Corporation meghirdette az idei Nikon Nemzetközi Fotóversenyt, amelyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról. A már 33. éve megrendezésre kerülő világversenyt az egyik legfontosabb és legnagyobb kihívást jelentő globális megmérettetésként tartják számon. A pályamunkákat 2010. szeptember 1. és november 30. között fogadják, az eredményhirdetésre pedig 2011 júniusában kerül majd sor. 

A 33. Nikon Nemzetközi Fotóverseny kiváló lehetőséget teremt a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához. 

1969-es első megrendezése óta a verseny folyamatosan növelte népszerűségét; mára már több mint 320 000 fotós küldött be összesen 1 310 000-nél is több fényképet. Csak a 2008-2009-es évadban a világ 153 országából 18 000-nél is több fotós 51 000 fényképpel nevezett a versenyre.  Ezek a számok rekordnak számítanak a legtöbb országból legtöbb fotós által beküldött legtöbb pályamunka tekintetében, aminek köszönhetőn a Nikon Nemzetközi Fotóverseny a világ legnagyobb ilyen eseményévé lépett elő.

Az idei kategóriák és díjak
A 2010-2011-es versenyben két kategóriában lehet nevezni.  Az első kategória szabad témaválasztást enged meg (A), a második kategória pedig az „Energia” témakörére épül (B).  A tetszőleges témájú fényképeket a szabadon választott témájú első kategóriába kell benevezni.  Az „Energia” témájú kategóriába olyan fotókat várunk, amelyek látványa vagy témája olyan energiát sugároz, amely ösztönzőleg, motiválóan, felkavaróan vagy izgalmat keltően hat a fotósra, illetve a nézőre.

A Feltörekvő tehetség díjjal a fiatalabb fotósokat jutalmazzuk, akik így lehetőséget kapnak fényképeik széles körben történő megosztására, és a díj egyben célt is jelent számukra, amiért érdemes küzdeni. Örömmel vesszük, hogy minden versenyünkre számos fiatal fotós is beküldi a munkáját.

Nemzetközi fotósokból álló zsűri által odaítélt 53 díj
A pályaműveket a fotózás nemzetközi porondján jelenleg is aktív fotósokból álló zsűri értékeli.  Az 53 kiosztásra kerülő díj közül egyetlen fénykép kapja majd a Nagydíjat; minden kategóriában 16 fénykép kap első, második és harmadik díjat; a 29 évesnél nem idősebb fotósok által beküldött mezőnyben 4 fénykép kap Feltörekvő tehetség díjat, és 16 további fotót választanak meg a Feltörekvő tehetség díj második helyezésére.

Birgitta Olson, a Nikon Europe B.V. kommunikációs igazgatója a következőket mondta: „A Nikon világszerte arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy felfedezzék a fotózás örömét, megtapasztalják és másokkal is megosszák a képek kommunikatív erejét. Meggyőződésünk, hogy a versenyen indulók ismét megfelelnek majd az izgalmas kihívásnak.”

A győztesek névsorát 2011 júniusában hirdetjük ki, és az a tervünk, hogy kiállítást szervezünk a díjnyertes munkákból.*
*A kiállítás helyéről és idejéről később születik döntés. 

Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011
Nevezési feltételek
Bármely hivatásos vagy amatőr fotós nevezhet a versenyre; életkortól, nemtől és állampolgárságtól függetlenül. 

Fotótémák és kategóriák
Kategória      
A Szabadon választott téma
B Energia

  1. A szabadon választott téma kategóriába bármely fotó benevezhető, amely a fotós által érdekesnek talált témát tetszőleges módon bemutatja. 
  2. Az „Energia” témájú kategóriába olyan fotókat várunk, amelyek látványa vagy témája olyan energiát sugároz, amely ösztönzőleg, motiválóan, felkavaróan vagy izgalmat keltően hat a fotósra, illetve a nézőre. 
  3. Egyazon fotót nem lehet mindkét kategóriába benevezni. 

Nevezési (beküldési) időszak
2010. szeptember 1. (szerda) – november 30. (kedd).

A nevezés módja
A képeket az interneten keresztül kell beküldeni.  A nevezési lapot a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011 honlapján (http://www.nikon-npci.com/) töltheti ki, és azzal együtt küldheti el a képfájlt.
Benevezhető pályamunkák száma:              Mindkét kategóriában 2 képet (tehát összesen 4 képet) nevezhet be egy versenyző. 
Pályamunkák formátuma:       A versenyre digitális fényképezőgéppel készített fényképfájlokat (a közepes formátumú és nagyobb formátumú digitális fényképezőgéppel készült fényképek kivételével), valamint filmes fényképezőgéppel (35 mm-es vagy APS) készített fényképekről lapolvasóval beolvasott fényképfájlokat lehet beküldeni.  Digitálisan módosított, illetve szoftverrel szerkesztett képeket is elfogadunk. 
Fájlméret:                              Fájlonként maximum 10 MB
Fényképfájlok formátuma:  csak JPEG
A nevezési lapot a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011 honlapján (http://www.nikon-npci.com/) töltheti ki, és azzal együtt küldheti el a képfájlt. 

Értékelés és eredményhirdetés
A pályaműveket a fotózás nemzetközi porondján jelenleg is aktív, ismert fotósokból álló független zsűri értékeli.  A győztesek listáját 2011 júniusának végén közöljük a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadjának webhelyén (http://www.nikon-npci.com/).

Díjak és nyeremények
Összesen 53 díj, illetve nyeremény kerül kiosztásra; a nyertesek Nikon képalkotási termékeket kapnak.  A nyereményeken túl a Nagydíj győztese, valamint a Feltörekvő tehetség díj nyertese és helyezettjei közül 21 nyertes pályázó lehetőséget kap arra, hogy kiállítsa pályaművét a verseny Minigalériájában.  A Minigaléria a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadjának webhelyéről lesz elérhető (http://www.nikon-npci.com/). 
Az alábbi díjak és nyeremények kerülnek kiosztásra: 

Díj

Nyertesek száma

Nyeremény

Nagydíj

1

•Nikon D3S digitális tükörreflexes fényképezőgép

  1. AF-S NIKKOR 24 mm f/1.4G ED
  2. AF-S NIKKOR 24–70 mm f/2.8G ED

•A győztes fotó szerepelni fog a Minigalériában, amely a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadjának webhelyéről lesz elérhető

Első hely

Kategóriánként 1
(összesen 2)

•Nikon D300S digitális tükörreflexes fényképezőgép
•SB-900 vaku
•AF-S DX NIKKOR 18–200 mm f/3.5–5.6G ED VR II
•AF-S NIKKOR 16–35 mm f/4G ED VR

Második hely

Kategóriánként 5
(összesen 10)

•Nikon D5000 digitális tükörreflexes fényképezőgép
•AF-S DX Micro NIKKOR 85 mm f/3.5G ED VR

Harmadik hely

Kategóriánként 10
(összesen 20)

•Nikon D3000 digitális tükörreflexes fényképezőgép
•AF-S DX NIKKOR 18–55 mm f/3.5–5.6G VR

Feltörekvő tehetség díj

Összesen 4, a kategóriáktól függetlenül

•Nikon COOLPIX P6000 digitális fényképezőgép
•A fotók szerepelni fognak a Minigalériában, amely a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadjának webhelyéről lesz elérhető

Feltörekvő tehetség díj
helyezettjei

Összesen 16, a kategóriáktól függetlenül

•Nikon COOLPIX S1000pj digitális fényképezőgép
•A fotók szerepelni fognak a Minigalériában, amely a Nikon Nemzetközi Fotóverseny 2010-2011-es évadjának webhelyéről lesz elérhető

A nyeremények előzetes értesítés nélkül változhatnak.  A nyeremények nem válthatók készpénzre. 

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Devizanem
Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Twitter
Facebook
Termékek:
Fényképezőgép |  Objektív, szűrő |  Memória, háttértár |  Vaku, háttér, derítőlap |  Fotóstáska, tok, hátizsák |  Nyomtató, kellékanyag |  Számítógép, monitor |  Videó |  Drón |  GoPro |  Tartozék |  Állvány, állványfej |  Kalibrálás |  Használt termék |  Tisztítás védelem |  Könyv |  Távcső |  Szkenner |  Reklámtárgyak |  Vegyes |  E-book |  Otthon |  Tanfolyam |  AKCIÓ | 

Szolgáltatásaink:
Hírlevél feliratkozás |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Nagyformátumú nyomtatás |  Fényképezőgép bérlés |  GoPro bérlés |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Hitel, biztosítás |  Termék ajánló | 

Tudnivalók:
Labor AKCIÓ: DSLR & MILC |  Nikon PRO termékek |  Nikon PROSUMER termékek |  Nikon objketív jelmagyarázat |  Objektív jelmegyarázat |  Tamron jelmagyarázat |  Információ a Nikon távcsövekről |  Mielőtt mac-re váltana... |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!