Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

ProPhoto Őszi Fotósnapok Sümegen

ProPhoto Workshops Őszi Fotósnapok és kiállítás: 2011.10.16-20.

Egyedülálló lehetőség kihasználására hívunk Sümegre! Célunk egy olyan rendezvény megszervezése, amely kimagasló szakmai alapossággal vezeti be a hivatásos és érdeklődő fotósokat új területekre. Meghívott vendégeink területük legkiválóbb alkotói, akik nem csak érdekfeszítő előadásokkal, hanem a gyakorlatban is megmutatják hogyan dolgoznak.

FOTOGRÁFIAI TOVÁBBKÉPZÉSEK - ESKÜVŐ WORKSHOP:

Hétfőn és kedden Magyarország meghatározó esküvői fotósaitól, Fekete Csabától és Jaksa Timitől tanulhatunk fotózni.

Bővebben róluk: www.naszriporter.hu

Bepillantást nyerhetünk az esküvői fotózás mai trendjeibe, továbbá kipróbálhatjátok a modellfotózást külső helyszínen, és utómunkával zárjuk a bemutatót.

MODELL-PORTRÉ-ÉPÍTÉSZET:

Kivételes alkalom arra, hogy egy rendezvényen bepillantást nyerj olyan elismert fotográfusok életműveibe, mint például:

Csillag Pál adjunktus, aki balettművész, balettmester, és - koreográfus diplomákkal a tánc és építészeti fotózás kiemelkedő alakja, az építész kamara jegyzett fotósa, várak, kastélyok, műemlék épületek mellett kiemelkednek portré és esküvői munkái, Cambo master plus műszaki géppel dolgozik. www.silverdance.hu

Dévai Zoltán a fashion fotó egyik prominens képviselője, akit érdekel a téma, ha kép formájában megmutatni érdemes. Érdekli az ember, ki élete pillanatát szenteli, hogy általa megörökítve maradjon. www.devaifoto.hu

Kiszely Krisztián Pécsi József ösztöndíjas, Petzvál József emlékérmes, Fejér megyei príma díjas fotóművész (Iparművészeti egyetem) az autonóm szocio-riport mestere. http://krisztian.kiszely.hu

Opitz Tomas a Four Seasons (Gresham palota) fotósa, aki venezuelában végzett akadémiát, építészmérnöki diploma és számos fotóművészeti siker után később települt hazánkba.www.tomasopitz.net

Az előadások modellfotózással lesznek összefűzve, ahol az ügynökség modelljeit az előadókkal közösen fotózhatjuk.

TERMÉSZETFOTÓZÁS:

Korbely Attila panorámafotós (2007-ig a Magyar Természetfotós Társaság - Nimród elnöke) az ELTE-n tanít fotográfiát, számtalan képe, cikke jelent meg a National Geographic hazai és külföldi kiadóinál, több mint 400 oldalon publikált ökológiai és fotográfiai lapokban. "Az egyenlítőtől a sarkkörig" című bemutatkozó előadását követően az aktuális őszi harmóniákra hangolva "Falling leaves" című rövid előadásokat tömörítő sorozatával (őszi tájképek, panorámák, daruvonulás) segít az érdeklődőknek az őszi természetfotózásra hangolódni. www.korbely.com

Terepi fotózás: Korbely Attila minden hajnalban vezet majd túrákat, ahol hazánk egyik legszebb tájkép élményét segít megörökíteni: a hajnali pasztell-párából kiemelkedő Káli-medence tanúhegyeit, amely évszázadok óta rabul ejti a természet festői szépségére nyitott alkotót. Lehetőség nyílik a panoráma fényképezés zászlóshajójának, a nagy formátumú Fuji professional GX 617 kipróbálására. Lóki György vadgazdamérnök, fősolymász, a hazai sólyomtenyésztés kiemelkedő alakja segítségével megismerkedhetünk egy évezredes mesterséggel. Bemutatásra kerül több solymászmadár, az időjárás függvényében röptetésre, egy fakultatív programon pedig vadászatra is sor kerül!

BESZÉLGETÉSEK: A szálloda bárjában esténként lehetőség nyílik előadóinkkal történő tapasztalatcserére.

ESTI PROGRAMOK: Esti programjainkat fuvolaest, nagyon látványos lovagi torna és cigányzenével kísért lakoma teszik majd teljessé. Akinek lesz kedve, részt vehet karaoke és disco (Dj Dominique) programokon.

Akinek nem áll módjában 3-4 napos jegyet váltani, annak egy napos részvételi lehetőséget biztosítunk.

Árakért, infókért, programért katt ide: www.prophoto.hu 

A programért kattints ide!

Remélem felkeltettük érdeklődéseteket, és minél többen együtt leszünk Sümegen.

Helyszín: Hotel Kapitány**** Wellness Sümeg

 

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(30) "hir/prophoto_oszi_fotos_napok/" }