Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Megjelent a Természetfotó Magazin őszi száma!

Kedves Olvasók!

Üdvözöljük Önöket a 2010/3. őszi számunkban. „Itt van az ősz, itt van újra” hangzattal állítottuk össze cikkeinket és nyújtjuk át Önöknek egy csokorban.
Népszerű rovataink folytatódnak a következő tartalmakkal.
Imre Anikó és Tamás a Kalandtúrában most Skandinávia őszi tájain keresztül ad sok értékes információt a tájak fényképezéséről és a szűrözésről.
Az Érdekes helyek rovatban ellátogatunk a Hortobágyra, Nagy Gergő vendégfotósunk jóvoltából pedig Írországba, az Óriások földjére. Eifert János fotóművész a Népek- kultúrák-városok sorozatunkban ázsiai utazásaiból most Kínába, a selyemútra kalauzolja el olvasóinkat.
Portfóliónkban köszönthetjük Gyurom Jánost, aki a nagyvadak és madarak őszi és téli fényképezésének szerelmese.
A „Fotó suli” sorozatunkban a nagyvadak fotózásához nyújt segítséget Szekeres János, aki immár 30 éve járja Magyarország erdeit eme királyi bikák fényképezéséért.
A „Tippek-trükkök” rovatban az őszi tájak megörökítéséhez ad tanácsokat Szabó Béla fotográfus. A másik szerzőpárosunk, Krivánszky Árpád és Suhayda László pedig a pára és a köd világába kalauzolja el olvasóinkat.
A „Víz alatti világ” rovatunkban Selmeczi Dániel a Közép-Amerikai cikkünk második részét publikálja, mely a Cocos szigetek vízi világának csodálatos felvételeivel kápráztat el bennünket.
Folytatódik a diaporámával foglalkozó cikksorozatunk, melyben most a Wings Platinum 4 szoftver ismertetése kapcsán azt a titkot fejtjük meg, mitől lesz több a diaporáma egy egyszerű „slide-show”-nál.
A képfeldolgozást ismertető sorozatunkban ezúttal az Adobe Lightroom zajszűrési technikáiba vezeti be a közönséget Perhiniák Márton; egy videó tutorialban mutatja meg a trükköket.
Máté Bence fényképeivel és Kis Ágnes írásából a soltvadkerti búbos bankák életébe leshetünk be egy pillantás erejéig.

Figyelmükbe ajánlanám, könyvrovatunkat, melyben a természetfényképezéshez ajánlunk, egy új kiadványt Rainbow Slide Kiadó Makró fényképezés és teleobjektíves fotózás címmel. Enczi Zoltán és Imre Tamás közös munkájának gyümölcsét.

A természetfotó kiállítások közül, szeptembert 14-én nyílik a Természettudományi múzeumban Costa Rica Állati édenkert címmel Gaál Péter, Lukács Gábor és Zsila Sándor kiállítása.

A weboldalunk dinamikus oldallá fejlődött, sokkal frissebben tudunk jelentkezni hírekkel, kiállításokkal és egyéb fontos információkkal. Olvassák rendszeresen! www.termeszetfotomagazin.hu

Jelentkezz a Természetfotó magazin fotóiskolájába! Várjuk haladó fotósok jelentkezését a Professzionális természetfotó tanfolyamunkra.

Még csak most ismerkedsz a természetfényképezéssel? Várunk szeretettel Kezdő természetfotós tanfolyamunkra.

További info: www.fotooktataas.hu

LEGYEN ÖN IS RÉSZESE a természetfényképezés ismeretterjesztésének az EYE OF NATURE weboldalunkon www.eyeofnature.hu, ahol megoszthatják fotósaink egymással képeiket és véleményeiket.
Várjuk természetfotós klubok és fotósok jelentkezését bemutatkozó anyaggal.
A „Szép helyek a világban” rovatunk sikerén felbuzdulva várjuk azon természetfotósok jelentkezését is, akik weboldalunkon önzetlenül megosztanák fotós helyeiket másokkal; a legszebb összeállítások a magazin hasábjain is helyet kapnak.
A bemutatkozó anyagokat és fotókat az info@naturephotomagazine.com címre várjuk.

Fogadják szeretettel ötödik számunkat.

üdvözlettel,
Imre Tamás főszerkesztő
Nature Photo Magazine
www.termeszetfotomagazin.hu

Megosztás

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(29) "hir/termeszetfotomagazin_osz/" }