Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Házhozszállítás

Kedves Fotós Barátunk!

Cégünk a GLS futárszolgálattal juttatja el Önhöz a nálunk vásárolt termékeket 1.290 Ft áron az ország területén, amennyiben a házhozszállítást választja.
Több futárcéget megversenyeztettünk azért, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást kapja Ön akkor is, ha nem személyesen veszi át az árut a Budapest, I. kerület Ostrom utca 6-ban található boltunkban, hanem otthonában, munkahelyén.

Az alábbiakban összefogaljuk a legfontosabb tudnivalókat:

Mi történik azután, hogy Ön házhozszállítást kér Tőlünk?

1. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, hogy egyeztessék a kiszállítás pontos címét, idejét.

2. A GLS futárja átveszi tőlünk a sérülésmentes csomagot, megkapja az Ön címét.

3. A GLS futárja kézbesíti Önnek az árut. Ön aláírásával igazolja, hogy a terméket hiánytalan állapotában, sérülésmentesen átvette.

Mennyibe kerül a kiszállítás díja?

Értéktől függetlenül az országban a legolcsóbban veheti igénybe kiszállítási szolgáltatásunkat, hiszen az ország területén belül bárhová mindössze bruttó 1.290 Ft-ért visszük az otthonába a terméket.

Mikor jön a futár?

Amennyiben a megrendelését 13 óráig leadja, és a termék raktáron van, akkor már másnap 8-17 óra között Önnél lehet az áru.
A GLS munkatársa minden esetben az Önnel egyeztetett napon érkezik a megadott címre 8-17 óra között, pontos időmegjelölés nélkül.

A GLS Futárszolgálatot a +36 1 802 0265 telefonszámon érheti el, ahol érdeklődhet a csomag kiszállítás időpontjáról is.

Mi van, ha nem vagyok otthon?

Amennyiben a megadott címen nem találja Önt otthon a futár, hagy egy hivatalos értesítő amin megtalálja az elérhetőségeit.
Így lehetősége van, egy következő időpontot megbeszélnie a GLS munkatársával, hogy biztosan otthon találja.

Ha Ön nem veszi fel a kapcsolatot a futárral, akkor az első sikertelen kézbesítést követő 2-5 napon belül próbálja meg újra eljuttatni Önhöz.

Javasoljuk, hogy egyeztesse le a második kiszállítás idejét, hogy minél gyorsabban megkapja a csomagot.

Mi van, ha másodszor sem tudom átvenni a csomagot?

Ebben az esetben a csomag visszakerül hozzánk. Mi újra felvesszük Önnel a kapcsolatot, és leegyeztetjük az újbóli kiszállítást.
30.000 Ft. alatti csomagnál mindkét kiszállítás költsége Ön terheli, ezért javasoljuk, hogy az első sikertelen próba után egyeztessen a GLS futárjával.

Hogyan tudok fizetni?

A megrendelt terméket háromféle képen tudja kifizetni.

1. Előre utalással. Ekkor Ön elutalja a termék vételárát az Artwork Photo Kft. számlaszámára, amely a következő:

10401093-50526689-78531003

Amint megérkezik hozzánk az Ön utalása (1 munkanap átlagosan), legkésőbb 2 napon belül Önnél van a csomag.

2. Webes vásárláskor kártyás fizetéssel a weboldalunkon.

Amint megérkezik hozzánk az Ön utalása (1 munkanap átlagosan), legkésőbb 2 napon belül Önnél van a csomag.

3. Utánvétes fizetéssel. Ebben az esetben Ön ráér akkor kifizetni a terméke, amikor átveszi a futártól. Kérjük, hogy a termék árának megfelelő készpénzzel készüljön a fizetésre.

Mi tegyek, ha sérült a csomag?

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhozszállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Amennyiben bármilyen rendellenességet talál (sérülés, hiányzó alkatrész) ne vegye át a csomagot, és a reklamációt rögzítse a futárnál található fuvarlevélen!

Kiszállítás előtt meggondoltam magam, mit tegyek?

Ekkor lép életbe a visszavásárlási garancia, amely szerint a vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét jelezheti írásban fax-on a (1)-202-1653 illetve a faxszámon, vagy e-mailen a rendeles@artwork.hu illetve az info@artwork.hu címeken. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Vásárlás után meggondoltam magam, mit tegyek?
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az Artwork Photo Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
A vásárló kérésére, munkatársaink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.
Az Artwork Photo Kft. postai csomagokat, technikai okokból, sajnos nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, a GLS Futárszolgálattal szállíttassa vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az Artwork Photo Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Amennyiben a házhozszállítással kapcsolatban további kérdése van, kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: (1)-202-1653
E-mail: info@artwork.hu

Üdvözlettel:

Artwork Photo Kft.


Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(27) "informacio/hazhozszallitas/" }