Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Akciós termékek
Még több termék

Rólunk mondják
 

Rendben megjött az objektív, csak szeretném visszajelezni hogy nagyon meglepett hogy milyen gyönyörű állapotban van (persze írtátok de mégis). Hibátlanul működik, bevetésen még nem volt de tényleg megérte megvenni! Köszönöm és további jó munkát kívánok nektek! 2016.01.18.

L. László
 

A fotó ideért,nagyon penge a minőség! :) Köszönöm szépen!!!

O. Gyuri
 

"Már csak itt vásárolok fotós felszerelést. Ez is azt mutatja, hogy értékelem a szakszerű és készséges kiszolgálást. Jó ötlet, hogy az eladók fotós szakemberek, ez komoly segítséget jelent egy-egy termék kiválasztásban. Sok sikert az üzlethez!"

S. Edit
 

"Rengeteget rendelek interneten, de ilyen még nem volt....Tegnap késő délután rendeltem a fényképezőm, és ma délelőtt ideért, ....a jók vagytok, csak így tovább :)!"

K. János
 

"Többször vásároltam a cégnél, vettem és adtam is el, mindíg udvariasságot és korrekt magatartást tapasztaltam."

Ivák Péter
 

Kedves Artwork csapat! Köszönöm a gyors és precíz intézkedésüket a rendelésem ügyében! Gyorsabbak voltak, mint gondoltam, és a csomagban kapott szaloncukor is kedves gesztus volt!

Zsuzsi
 

"A napokban rendeltem Önöktől termékeket – minden rendben és gyorsan megérkezett és nagyon elégedett vagyok. Az X-rite újdonsága a Color Cheker Passport végtelenül korrekt munkát tesz lehetővé a raw munkafolyamatok során, mindezt hordozható és masszív formában. Személy szerint búcsút intettem a szürkelapjaimnak…"

Elégedett megrendelőjük: L. László
 

"Meglep és nagyon kellemes, hogy ennyire odafigyeltek a vásárlókra. Gratulálok az Artwork-nek! Nagyon jó az út amin jártok. Köszönöm a segítséget!"

Szén István
 

Itt volt raktáron a termék, és reggel megrendeltem, már délután el is hozhattam. Azt is szeretném megemlíteni, hogy este 6 után pár perccel érkeztem, 50 perces autós araszolás után, és még kiszolgáltak, nem zavartak el! Külön köszönet érte. 2012.12.13.

H. Ervin
 

"Példa értékű az üzlet. Sehol sem találkoztam még ilyen színvonalú kiszolgálással! Köszönet az eladóknak! Biztos vagyok benne hogy aki egyszer önöknél vásárol az visszatérő ügyfél lesz."

Batar
 

"Köszönöm a szakszerű segítséget, melyet nyújtottatok a D300s vásárlásakor."

Judit
Eseményeink

Biztonságos weboldal

Nyomtatással kapcsolatos kérdések

Mit érdemes kinyomtatni?
A nyomtatási minőség nagyban függ az elkészült kép minőségétől, úgymint az adott megvilágítási körülményeknek megfelelőhelyes expozíció, témának megfelelő élesség.

Ha van egy fotója, ami kedves önnek, és a minősége a fenti kritériumok szerint megfelelő, érdemes kinyomtatni!

Mekkora nyomatot készítsek?
Ha tudja, hova szánja a képet, és azt is tudja, milyen messziről fogják nézni, érdemes kiszámolni mekkora legyen a nagyítás.

A helyes nézési távolság a kép átlójának 2-4-szerese. Tehát minél nagyobb nyomatot készítünk, annál messzebbről fogjuk nézni. Például, ha otthon a falra egy A4-es képet szánunk, érdemes olyan helyre tenni, ahol a ránézési távolság nem több, mint 90-100cm, de nem is kevesebb, mint 60-70cm. Azaz valahonnan 60-100cm messziről nézzük a képet. Ha közelebbről néznénk, nem tudná a szemünk egyben látni a képet, és ide-oda kell pásztázni, így elvész a kép kompozíciója. Ha messzebbről nézzük, akkor pedig nem látszanak a képen a részletek.
Ha poszter szerűen, csak mint dekoráció szeretne képet nyomtatni, akkor természetesen ez a szabály érvényét veszti, viszont a nagy méret miatt, és az esetleges közelebbi nézési távolság miatt erre a célra csak a kellően részletgazdag, és nagy felbontású képek alkalmasak.

A maximális nyomtatási méret a kép felbontásától függ. NAGYON FONTOS: NE méretezze át az eredeti képet! Ezt bízza ránk! Csak mondja meg, mekkora képet szeretne nagyíttatni, mi a többit elintézzük önnek!

Milyen fájlt küldjek?
Az általános formátumokat mind tudjuk fogadni: *.jpg, *.tif, *.psd, *.nef, *.cr2, *.png
Ha ön már ízlésének megfelelően előkészítette a nyomtatandó képet, kérjük jelezze, hogy változatás nélkül nyomtassuk ki !

Hogyan adjam oda a fájlt?
5MB-ig e-mailen is elküldheti a nyomtatandó fájlt. Ha nagyob az állomány, akár CD, DVD, Pendrive, külsőmerevlemez, memóriakártya is alkalmas lehet. A későbbiekben FTP kapcsolattal fel is töltheti a fájlokat szerverünkre.

Nem lesz más színű a kép, mint a monitoromon?
FONTOS: javasoljuk, hogy az otthoni monitor kalibrált legyen! Ha nem színhelyes monitoron végzi az utómunkát, a kinyomtatott kép sajnos nem lesz olyan, mint amilyennek ön a képernyőn látta!
Ha igényli, kimegyünk önhöz, és bekalibráljuk monitorját! Ha szeretné ön kalibrálni otthonában a képernyőt, itt talál hozzá eszközöket.

Milyen papírra nyomtassak?
Ezt önre bízzuk. Sajnos itt a weben, hiába fotóznánk be mintaképeket, nem adná vissza a montor a különbségeket. Ha nincs elképzelése, fáradjon be hozzánk, van minden papírból mintanyomatunk, segítünk kiválasztani az önnek leginkább megfelelőt!

Lehet vászonra is nyomtatni?
Igen, lehet! Gyönyörű festmény szerű hatás érhetőel a vászonra nyomtatással! Az anyag textúrája miatt nagyon jóindulatúan viselkednek a kisebb felbontású képek nagyobb mértű nagyításánál!
Úgynevezett vak keretre feszítve igazi dísze lehet a vászonra nyomtatott fotó a lakásnak, irodának.

Az utómunka mennyibe kerül?
Egy képhez (mérettől függően) 4-6 perc utómunka benne van a nyomtatási árban! Ez kisebb általános változtatásokat is takar! Ha komolyabb módosításokat kell végezni a képen a professzionális nyomat érdekében - ami több időt vesz igénybe, 10 perces alapon óránként 3.840 Ft + áfa a díj, melyet önnek kell megfizetni. Azaz minden megkezdett 10 perc plusz utómunka 640 Ft + áfába kerül – de a képek így lesznek ragyogóan szépen kinyomtatva!

Mennyi idő alatt készül el a kép?
Általában egy munkanap alatt ki tudjuk nyomtatni a képeket. Ha töb kép együttes nyomtatását kéri, számoljon 3-4 munkanappal.
Ha kiállításra több képet nyomtattat, kérjük előre egyeztessen velünk!

Mivel és mire nyomtatják a képeimet?
A képeket EPSON Stylus Pro 7880 nagyformátumú fotónyomtatóval nyomtatjuk, mely a jelenlegi legmodernebb eszköz. Eredeti EPSON tintát használunk, gyári médiákra nyomtatunk. Lehetőség van különleges médiákra is nyomtatni, matt művészpapírokra, vászonra, öntapadós anyagra, átvilágítható backlite anyagra, kétoldalú fotópapírra, kartonra. (Gyártók: Epson, Hannemühle, Tecco)
A nyomtatási folyamat az Epson Print Akadémai tananyaga szerint zajlik, kalibrált renszerben.

Hogyan tudom elvinni a kész képet?
Erre érdemes felkészülni! A képeket természetesen szállításra alkalmassá tesszük és becsomagoljuk, de például esős időben nem javasolt tömegközlekedéssel szállítani a nyomatokat.
Kívánságra felkasíroztatjuk, bekereteztetjük a képet. Oldalunkon hamarosan elérhető lesz egy modul, ahol a keretet ki tudja választani paszpartuval a nyomtatandó képet nézve.
Külön kérésre futárral el is küldjük önnek a kész képeket.

Reméljük segítettünk eligazodni nyomtatási szolgáltatásunkban! Ha bárminemű kérdése merülne fel a továbbiakban, kérjük keressen meg minket, készséggel állunk rendelkezésére!

e-mail: info@artwork.hu
telefon:(1) 202-1653
mobil: 30-9219-380

Skype Me™!

címünk: Budapest I. kerület, Ostrom u. 6.


Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
array(1) { ["main"]=> string(32) "informacio/nyomtatas_informacio/" }