Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00 Január 2-3: Zárva

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FotótechnikaStúdiótechnikaVideótechnika
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Sigma 135mm f/1.8 (A) DG HSM portréobjektív Nikonhoz

Termékkód: SIGN135F1.8DGA
   ismerősnek  

  • Közelpont: 87,5 cm
  • Szűrőméret : 82 mm
  • Súly : 1130 g

Megosztás
Rendelhető

449.989 Ft
( 354.322 Ft+ÁFA )

Rendelt mennyiség:
Kosárba
Kiegészítők
Termék fotók
Leírás
Specifikáció
Értékelés
Főadatok
Elérhető bajonett(ek)
Canon EF , Nikon F , Sigma
Felhasználási terület(ek)
Portré , Sport
Kategóriák
Fix tele
Szorzó
1 ×
Stabilizátor
Nem
Gyújtótávolság
135 mm (fix)
Objektív felépítése
13 lencsetag 10 csoportban
Látószög 35mm
18.2°
Látószög digitális
12.2°
Lamellák száma
9
Legnagyobb blende
f/1,8
Legkisebb blende
f/16
Legkisebb tárgytávolság
87,5 cm
Nagyítás
0,2×
Szűrőmenet
82 mm
Méret
91.4 × 114.9 mm
Tömeg
1130 g
Megjegyzések
2 szuper alacsony szórású (SLD – Super Low Dispersion) és 2 F típusú alacsony szórású (FLD – “F” Low Dispersion taggal
Belső élességállítás
Igen
Belső zoom
Nincs adat
Fix frontlencse
Igen
Bajonett típusa
Fém
Időjárásálló
Igen
Becsúsztatható szűrők
Nem
Ultrahangos AF
Igen
APS-C méretű vetített kép
Nem
Alacsony szórású lencsetag
Igen
Kemény tok
Nincs adat
Puha tok
Nincs adat
Napellenző
Tartozék
Állvány adapter
Nincs adat
Untitled Document


Bemutatjuk a legjobb 135mm-es csúcstelét

Ultranagy felbontást kínál, ami a legjobbat hozza ki 
az 50 megapixeles vagy nagyobb felbontású DSLR fényképezőgépekből is

 

Az új etalon a 135mm-es telék között

 

Az Art termékvonal biztosítja a nagyfokú művészeti önkifejezés lehetőségét

A 135mm-es teleobjektíveket gyakran alap teleként is szokták emlegetni, amit a legtöbb fotós elsőként ad hozzá a felszereléséhez. Ez a gyújtótávolság erős perspektívakompressziós hatást biztosít, miközben a nagy átmérőnek és az F1.8-as fényerőnek hála a drámai bokeh (háttérelmosás) is elérhető. Az axiális kromatikus aberráció minimalizálásának köszönhetően a SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art által biztosított bokeh (háttérelmosás) nem csak lenyűgöző, de gyönyörű is, miközben minden felvételnél nagyszerű kontrasztot és éles rajzolatot nyújt. Biztosítja azt a kiemelkedő feloldóképességet, amire az 50 megapixeles és nagyobb felbontású DSLR fényképezőgépeknek szüksége van Az objektív felépítésének teljes átgondolásával, illetve a legújabb innovatív dizájn és optikai üveg ötvözésével a Sigma a kép teljes felületén kiemelkedő képminőséget biztosít, amivel új normát állít fel a 135 mm-es teleobjektívek terén.

 

A SIGMA az objektívjeit három különböző termékvonalba sorolja; Contemporary („kortárs”), Art („művészet”) és Sports („sportok”). A kifinomult optikai teljesítményre és bőséges kifejezőerőre kihegyezett tervezésnek köszönhetően az Art sorozat objektívjei nagyfokú művészi szabadságot nyújtanak. A legmagasabb igényeket is kielégítő megdöbbentő rajzolatnak köszönhetően tökéletes tájképekhez, portrékhoz, pillanatfelvételekhez, közeli témákhoz és a mindennapok eseményeinek megörökítéséhez. Olyan fotózásokhoz tervezve, amelyek felszabadítják a fotósban művészt. A SIGMA Art objektívek erős szövetségesek a fotózás minden válfajában, így egyaránt megállják a helyüket a stúdióban, kültéren épületfotóknál, csillagos égbolt fotózásánál és még egy sor egyéb szituációban.

 

Az optikai teljesítményre kihegyezve—
kompromisszumok nélkül

Kiemelkedő felbontóképesség és minimalizált kromatikus 
aberráció, hogy ez lehessen a legjobb portré objektív

A portrékon az egyes hajszálak elkülönítését is lehetővé tevő kristálytiszta képet biztosító felbontásnak és a gyönyörű háttérelmosást biztosító nagy fényerőnek köszönhetően a fotós kezében van minden, amire szüksége lehet. Közeli és teljes alakos képeknél jobban teljesít, mint a legtöbb nagy fényerejű standard vagy közepes teleobjektív azzal, hogy a téma jól elválik a kellemesen elmosott háttérről.
 Minimalizált kromatikus aberráció mellett ultranagy felbontást biztosító optikai felépítés

 

Az Art termékvnal hatodik nagy fényerejű fix objektívje full frame szenzorokhoz

Az optimalizált teljesítményeloszlás mellett ez az objektív két SLD (Super Low Dispersion) és két FLD (“F” Low Dispersion) lencsetagot tartalmaz. Ezek a technológiák segítenek minimalizálni a kromatikus aberrációt, ami jellemzően az élességi síkon kívüli területeken, illetve az ágakhoz hasonló vékony tárgyakon jelenik meg. A végeredmény az ultranagy felbontás és a kristálytiszta kép akár teljesen nyitott blendénél is a kép teljes területén.   Az Art termékvonal 2012-ben indult a SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art objektívvel. Azóta a sorozat több különböző objektívvel bővült, az új SIGMA 135mm F1.8 DG HSM|Art pedig már a hatodik nagy fényerejű és fix gyújtótávolságú modell a teljes képkocka méretű szenzorral szerelt fényképezőgépekhez. Új norma a fix objektívek között az ultranagy felbontás korában.
 

A képminőség az ultranagy felbontású DSLR-ek használatakor is optimális

Az élességállítási mechanizmus a SIGMA lebegő rendszerét használja, hogy biztosítsa az 50 megapixeles és nagyobb felbontású DSLR fényképezőgépeknél szükséges rajzolatot. Mindegy, hogy a téma milyen távolságra van, ez az objektív a kép közepétől a szélekig a legjobb teljesíményt nyújtja. A torzítás minimalizálásával az objektív kifogástalan képminőséget nyújt, így nincs szükség digitális korrekcióra a képfeldolgozás során.

 

 

 

Ideális a drámai bokeht igénylő portrékhoz

 

Torzítás

A 135mm-es gyújtótávolság összenyomja a teret: akár a témához viszonylag közel is lehetővé teszi, hogy a zoomgyűrű segítségével a fotós különböző drámai perspektívákat állíthasson elő. A hatás mind a közeli, mind pedig a teljes portréknál kihasználható, így igazán könnyű a komponálás. Ezen felül a nagy F1.8-as fényerőnek köszönhetően a teljes alakos képek is elkészíthetők tökéletesen elmosott háttérrel. Ez az objektív a kompozíciós lehetőségek teljes tárházát biztosítja a fotós számára.  
 

 

Exkluzív, alacsony szórású üveg

 

Az üvegen áthaladó fény törésének mértéke függ a fény hullámhosszától. Ennek a ténynek tudható be, hogy a különböző színek nem ugyanabban a pontban lesznek élesek. Az eredmény a kromatikus aberráció és a színes szegélyek, amiket főleg teleobjektíveknél lehet megfigyelni. A kromatikus aberráció jelentős része eltüntethető egy nagy fénytörésű konvex, és egy kis fénytörésű konkáv lencsetag kombinálásával. Ennek ellenére valamennyi kromatikus képhiba maradhat, amit „másodlagos spektrumként” emlegetünk. A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD (“F” Low Dispersion - „F” alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes, kiemelkedő rajzolatot biztosítanak.

 

A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

 

Peremsötétedés

  

A SIGMA a tervezési folyamat elejétől kezdve folyamatosan mérte a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy a végeredmény egy olyan optikai felépítés lehessen, ami megbirkózik a nehezebb megvilágítási szituációkkal is, mint amilyen például az ellenfény. A prototípus fázisban a SIGMA nem csak szimulációk során, de konkrét fotós kísérletekkel többféle szempont szerint is megvizsgálta a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy megállípíthassa és kiküszöbölhesse azok képződésének forrását. Ezek mellett a SIGMA Super Multi-Layer Coating segít tovább csökkenteni a tükröződéseket és a szellemképképződést, hogy a képek még ellenfényben is élesek és kontrasztosak maradhassanak.

 

 

A SIGMA legújabb technolgóiáinak felhasználásával

Nagy HSM, por és fröccsenő víz ellen védő felépítés, 
elektromágneses blendevezérlés (Nikon bajonettnél), stb.

A kiemelkedő teljesítmény és elfogadható használhatóság érdekében ez az objektív tartalmazza a SIGMA legújabb technológiai fejlesztéseit, mint például a nagy HSM motor, és a por illetve fröccsenő víz ellen védő felépítés.
 

A nagy HSM reszponzív automatikus élességállítást biztosít

 

Gyors AF állandó manuális élességállítással

A nagyméretű hypersonic motor (HSM) elegendő nyomatékot biztosít a lencsecsoportok gyors mozgatásához, amivel még lassabb állításnál is kivételesen stabil teljesítményt képes nyújtani. Az optimalizált AF algoritmussal együtt ez a rendszer rendkívül gyors automatikus élességállítást biztosít. A fókuszlimiter segítségével az automatikus élességállítás még gyorsabbá és hatékonyabbá tehető.

 

Az állandóan elérhető manuális élességállítás lehetővé teszi, hogy az objektívet az élességállító gyűrű elfordításával egyszerűen kézi élességállításra kapcsolja.

Megjegyzés: Az állandó manuális élességállítás elérhetősége függ a bajonett típusától is

A Nikon elektromágneses blendéjével ellátva

 

Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett

Ennek az objektívnek a Nikon bajonettes változata elektromágneses diafragma mechanizmussal rendelkezik, ami képes teljesíteni a fényképezőgép váztól kapott utasításokat. Ez a funkció lehetővé teszi a precíz blendevezérlést és a stabil automatikus expozíciót (AE) sorozatfelvételek készítése során.

 

A bajonett gumi szigeteléssel※ lett ellátva, ami védi a fényképezőgépet és az objektívet a portól és a vízcseppektől.

* A SIGMA bajonett kivételével

Lekerekített diafragma

 

Nagy precizitású, erős réz bajonett

 

A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

 

A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

 

 

 

Kompatibilis az MC-11 bajonett konverterrel

 

A SIGMA USB DOCK lehetővé teszi a 
paraméterek rugalmas állítását

 
A Mount Converter MC-11 (bajonett konverter) lehetővé teszi, hogy a SIGMA SA és SIGMA EOS (Canon kompatibilis) bajonettes objektíveket a Sony E bajonettes fényképezőgépeken használhassa. Élvezze az ultratele objektívek világát a Sony E bajonettes fényképezőgépeken is.

 

Az opcionális SIGMA USB DOCK segítségével frissítheti az objektív belső szoftverét (firmware), beállíthatja a fókuszt, és egyéb paramétereket is módosíthat. Egyszerűen csatlakoztassa az objektívet a SIGMA USB DOCK-hoz, majd a dokkolót a számítógéphez, és a SIGMA Optimization Pro szoftver segítségével végezze el a szükséges módosításokat és beállításokat.

 

 

 

 

 
Értékelje a terméket!
1-5-ig
  Kérjük jelölje be, hogyan értékeli a terméket, majd küldje el akár véleményével együtt!  
 
E-mail cím
Nicknév
Hozzászólás szövege
Ellenőrző szám

Kérjük írja be az ellenőrző számot, mielőtt elküldené a hozzászólását

					 

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fotótechnika |  Stúdiótechnika |  Videótechnika | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!