Cím:1015 Budapest, Ostrom utca 6.
Tel.:06 1/202-1653, 06 1/225-3332
H-P: 10.00-18.00

NAGY DOLOGRA KÉSZÜLÜNK! X

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont

Hosszú utat tettünk meg az Artwork megalakulása óta. Immár több, mint 16 éve vagyunk jelen a magyar fotográfiai piacon itt, az Ostrom utcában. A különböző fotós termékek értékesítése mellett mindíg nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink kiszolgálására, igyekeztünk olyan értékes  szolgáltatásokat bevezetni, melyek a fotósok életét könnyebbé teszik. Így jött létre a bérlés üzletágunk, így kezdtünk bele a fotó előhívásba és nagyformátumú Fine Art nyomtatásba, de a kalibrálás, szervíz szolgáltatásunk is ennek a vezérelvnek a mentén került bevezetésre.
A fotópiaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi pár évben, és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.
Régóta kerestünk olyan szakmai partnert, akivel egyesítve erőinket emelhetjük üzletünk szinvonalát. Ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul!
Az Artwork és a Tripont fúzióra lép!
Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni a Tripontot, hisz hozzánk hasonlóan több évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet, mely üzemeltetését hat éve egy tőkeerős szakmai befektető vett át.
A Tripont & Computer Emporium csoport számos fotográfiai termék importőreként kiválló parterünk lesz abban, hogy meglévő választékunkat jelentősen bővíteni tudjuk. Megjelennek olyan márkák is kínálatunkban, melyekben mi is hiszünk, és régóta éreztük, hogy hiányoztak a termék listánkról.
2020-ban workshopokkal, fotós eseményekkel és egyéb újdonságokkal készülünk, már a közös csapattal!

A megújult Artwork-Tripont a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel polcainkat áruval. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást!

Baráti Üdvözlettel Geréb Zsolt és Peti Balázs

Budapest,  2019. December 6.

Skype Me™!

 
Az Ön kosara jelenleg üres
FényképezőgépObjektív, szűrőÁllvány, állványfejVaku, háttér, derítőlapFotóstáska, tok, hátizsákOkoseszköz, GPSNyomtató, kellékanyagSzámítógép, monitorTartozékVideó, akciókameraDrónKalibrálásHasznált termékTisztítás védelemKönyvTávcsőReklámtárgyakVegyesE-bookAKCIÓ
Keressen gyorsan
Elakadt? telefonáljon! 06 1/202-1653

Nikon Z 14-30mm f/4 S nagylátószögű zoomobjektív

Termékkód: NIKZ14304S
   ismerősnek  

  • Fantasztikus képminőség
  • Szűrőzhető!

Megosztás
Rendelhető

469.289 Ft
( 369.519 Ft+ÁFA )

Rendelt mennyiség:
Kosárba
Kiegészítők
Mi van a dobozban?
Termék fotók
Leírás
Értékelés

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S rendkívül nagy látószögű zoomobjektív

Merüljön el a jelenetben a kreatív lehetőségeket biztosító, teljes képes, rendkívül nagy látószögű zoommal. A NIKKOR Z 14–30mm f/4 S sorozatú objektív kompakt kivitelű és sík felületű frontlencsével rendelkezik. Lehetővé teszi 82 mm-es szűrők használatát, és könnyedén elfér a kisebb fotóstáskákban is. Magával ragadó fényképeket és videókat készíthet, bárhol is járjon.
Z 14-30

Magával ragadó fényképek és videók

Kihangsúlyozott perspektívák. Hozzon létre bensőséges környezeti portrékat. A széles Nikon Z-bajonettnek köszönhetően az objektív a teljes kép területén több fényt enged be. A rendkívül nagy zoomtartománynak és a kompakt kivitelnek köszönhetően szabadon utazhat akár nagy távolságra is. A tájképektől az utcákig minden témát eredeti ragyogásában örökíthet meg.

szurozheto

Szűrőzhető

A világ első rendkívül nagy látószögű zoomobjektíve, amely nehézkes szűrőtartók nélkül is alkalmas 82 mm-es szűrők használatára. Kitűnő választás állóképekhez. Videókhoz pedig még jobb!

Mindig éles

Fejlett optikai kialakítás. Gyorsabb kommunikáció az objektív és a fényképezőgép között. Rendkívüli élesség és minimális torzítás a teljes zoomtartományban.


Eles
 

Tájképek, városképek

Mutasson meg többet. A drámai városi jelenetektől a nyílt égboltig minden témát kiemelkedő tisztasággal és részletességgel jelenít meg. A csillagok és városi fények szép kerek fénypontként jelennek meg a képen.

Épületek. Belső terek

Vezetővonalak. Merész szögek. Vesződség nélkül örökítheti meg témáit szűk helyeken vagy keskeny utcákban. A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,28 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.

 
Video

Videóhoz készült

Kövesse témáit a ragyogó kültérről a félhomályos beltérbe. Az objektív összetett élességállító rendszere és állandó f/4-es rekeszértéke még gyenge fényviszonyok mellett is kivételes teljesítményt nyújt, és egységes expozíciót tesz lehetővé a teljes zoomtartományban.

Ragyogó képek. Egészen a képszélekig.

A zoomobjektív kivételes felbontóképességének köszönhetően a jelenet minden részlete élethűen megörökíthető. A képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes. Széltől-szélig éles kép, élénk színek és mély kontraszt.

elesseg  

Tökéletes élesség

A Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben is.

Élethű

A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

 
 

Kivételes szín

Az üvegből készült ED és az aszferikus objektívelemeknek köszönhetően a képek színei élénkek, a kontrasztok mélyek.

Éles kép. Csendes működés. Precizitás.

A NIKKOR Z összetett élességállító rendszer és a több AF-vezérlő gondoskodik róla, hogy a témák késedelem nélkül élessé váljanak – és élesek is maradjanak. Az élességállítás sima és zajtalan, így az objektív kiváló mind videók, mind állóképek rögzítéséhez.

Rázkódáscsökkentés

Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása. 

 
 

Elképesztően pontos

A lebegő objektívelemek révén még kis távolságra is pontosan állíthatja be az élességet. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is.

Dinamikus perspektívák. Lenyűgöző videók.

Kivételes, teljes képes videókat készíthet az objektív optikai kialakításának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép széles dinamikatartományából. Ráközelíthet azokra a pillanatokra, amelyek a történet lényegét adják.

Forgatás – csendet kérünk!

A gyakorlatilag hangtalan léptető motorral az automatikus élességállítás csendben működik. A zoom halk működését kiegészíti a csendes vezérlőgyűrű is, amellyel kattanó hangok nélkül állítható a rekesz.

 
 

Elegánsan egyenletes

Az objektív összetett élességállító rendszere lenyűgözően egyenletes, mégis hajszálpontos kézi fókuszhúzást tesz lehetővé. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.

Kézben tarthatja az irányítást

A csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így pontosan vezérelheti az élességpontot.

 

 

Kisméretű, strapabíró, könnyű

A behúzható objektív mechanizmusnak köszönhetően ez a teljes képes, rendkívül nagy látószögű zoom objektív minimális helyet foglal el, amikor nincs használatban.  Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

MŰSZAKI ADATOK

Típus

Nikon Z-bajonett

Formátum

FX/35 mm

Gyújtótávolság

14–30 mm

Maximális rekesz

f/4

Minimális rekesz

f/22

Objektív felépítése

14 objektívelem 12 csoportban (4 ED-objektívelemmel, 4 aszferikus objektívelemmel, nanokristály bevonatú objektívelemekkel és egy fluor bevonatú elülső objektívelemmel)

Látószög

FX-formátum: 114°–72°, DX-formátum: 90°–50°

Gyújtótávolság skála

Milliméter-beosztású (14, 16, 20, 24, 30)

Élességállító rendszer

Belső élességállító rendszer

Minimális fókusztávolság

0,28 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoompozícióban

Íriszlamellák száma

7 (lekerekített fényrekesz)

Bevonat

Nanokristály bevonat, fluor bevonat

Szűrőtoldalék méret

82 mm (P = 0,75 mm)

Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés)

Kb. 89 mm legnagyobb átmérő x 85 mm (a bajonett peremétől számított távolság behúzott objektív esetén)

Tömeg

Kb. 485 g

Automatikus élességállítás

Van

Belső élességállítás

Van

Élességállítás

Automatikus, kézi

 
Értékelje a terméket!
1-5-ig
  Kérjük jelölje be, hogyan értékeli a terméket, majd küldje el akár véleményével együtt!  
 
E-mail cím
Nicknév
Hozzászólás szövege
Ellenőrző szám

Kérjük írja be az ellenőrző számot, mielőtt elküldené a hozzászólását

					 

Bejelentkezés
E-mail cím
Jelszó

Akciós termékek

Akciós termékek
Még több termék

Szolgáltatásaink

Tudnivalók

Termékek:
Fényképezőgép |  Objektív, szűrő |  Állvány, állványfej |  Vaku, háttér, derítőlap |  Fotóstáska, tok, hátizsák |  Okoseszköz, GPS |  Nyomtató, kellékanyag |  Számítógép, monitor |  Tartozék |  Videó, akciókamera |  Drón |  Kalibrálás |  Használt termék |  Tisztítás védelem |  Könyv |  Távcső |  Reklámtárgyak |  Vegyes |  E-book |  AKCIÓ | 

Szolgáltatásaink:
Szenzortisztítás |  Használt fotócikk kereskedelem |  Fényképezőgép bérlés |  Artwork Labor - Fotókidolgozás |  Nagyformátumú nyomtatás |  Objektív kalibrálás |  Fényképező, objektív, vaku szervíz |  Monitor és nyomtató kalibrálás |  Tartósbérlet |  Termék ajánló |  Hírlevél feliratkozás | 

Tudnivalók:
Nikon PRO, Prosumer információk |  Szavatosság |  Garancia |  Általános Szerződési Feltételek |  Eseményeink |  Házhozszállítás |  Elérhetőségeink / Kapcsolat | 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai, és adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!